De ziel in een vreemd land

De functie van het ego, ziekten en het bewustzijn op aarde

Ciska Reer

De ziel in een vreemd land

paperback/ gebrocheerd: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8954-328-8, 421 blz., September 2011
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 630 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: spiritualiteit, channeling, ego, ziekten, bewustzijn, boodschappen, Reiki

Boodschappen over over ego, ziekten, bewustzijn

Ieder kent in zichzelf de universele waarheid en weet daardoor ook alles wat er te weten valt. Leren is niets anders dan je de kennis weer herinneren. Iedere ziel gaat op haar manier om met de waarheid. Zoek jóúw manier en jouw visie hierop en draag die uit in jouw zijn in deze wereld.

Na een moeilijke jeugd, waarin zij zichzelf niet durfde te zijn, en dat wat ze over de toekomst zag, niet kon delen, ging Ciska Reer op zoek naar haar eigen persoonlijkheid. Zij kwam in contact met een regressietherapeut en ging tot haar verbazing vrijwel meteen terug naar een vorig leven. Ze zag een groot, intens wit licht, dat ze associeerde met God en voelde toen in haar diepste wezen, dat er veel méér is dan de mensen vaak weten. Er gingen nieuwe werelden voor haar open en al hoe mooi dat ook was, het bracht tevens moeilijkheden mee. Het oude fundament brokkelde onder haar voeten af en het nieuwe fundament moest nog opgebouwd worden. In het begin was ze bang voor de nieuwe dingen die op haar afkwamen. Ze zag en hoorde geesten en sprak met ze. Gaandeweg leerde ze wanneer en hoe ze zich moest openstellen. Belangrijke, nieuwe inzichten veranderden haar visie op de wereld. Haar gidsen bleken een essentiële boodschap voor de mensheid te hebben, die ze via haar naar buiten wilden brengen. Het begon met berichten van haar gids Tarana, die haar altijd steunde en het eerste en laatste deel van dit boek heeft gedicteerd. Haar gids Mahmet Ali dicteerde haar het tweede deel, dat handelt over ziekten.
Ciska wil graag de inzichten die ze verworven heeft, doorgeven aan andere mensen die, net als zij, op zoek zijn naar hun innerlijk, hun spirituele wezen. Dit boek biedt een helpende hand bij een beter begrip van dat wat zoveel verder gaat en breder is dan wat wij vaak kunnen bevatten. Het helpt de lezer, om een veel rijker en intenser leven te kunnen leiden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.