Maya-Priamidemeditatie

werken aan de Lichtlichamen - praktijkboek voor een nieuw tijdperk

Raoul de Haan

Maya-Priamidemeditatie

paperback/ gebrocheerd: € 20.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8954-300-4, geïllustreerd, 261 blz., April 2011
Gewicht: 382 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: Maya's, tantra, ontwikkeling, meditatie, piramide, chakra's, innerlijke kracht, balans

Reishandleiding naar piramides in onszelf

In dit boek neemt Raoul de Haan de lezer mee op een spiritueel avontuur. Zijn boek is een reishandleiding en de reis gaat naar de indrukwekkende piramides in en om onszelf. Daar is nog erg weinig over bekend in onze westerse beleving. Onderweg worden eeuwenoude geheimen ontsluierd voor een nieuwe tijd om ze te be-leven. Met behulp van de innerlijke piramides, als etherische structuren die de chakra’s ondersteunen, kan de reiziger aan zijn Lichtlichamen werken. Te weten: het Regenbooglichaam, het Gouden Lichaam en het Witte Lichaam. Mayasjamanen staan de reizigers met raad en daad ter zijde. Raoul de Haan heeft de oude kennis, die in dit boek verwoord staat mogen opdoen bij de Maya’s en met begeleiding om kunnen zetten naar de moderne praktijk.

Maya-Piramidemeditatie helpt je onder andere te werken aan je aarding, aan je balans, aan je innerlijke kracht, aan je energievoorraden, aan je uitstraling en aan je helende kwaliteiten. Het leert je wat je voor jezelf kunt betekenen, hoe je het potentieel dat in je sluimert kunt activeren. Ook staat beschreven wat je voor je medemensen, voor de aarde en voor het hele universum kunt betekenen en hoe je aan de spirituele ontwikkeling kunt bijdragen. Het is een helder en opbouwend werkboek, met helende inzichten.

Raoul de Haan is de auteur van het boek De Weg van het Blad; spirituele ervaringen bij de Maya’s en van de haikubundel ik sterf tevoorschijn. Tevens verscheen van hem, in het Nederlands en het Engels, het Mandala Orakelboek, een bundel met bijna 150 overwegingen en affirmaties, geïllustreerd met prachtige tekeningen van mandala’s. Hij geeft lezingen en workshops waarmee hij inzichten en (meditatie)technieken overbrengt die hij met name bij de Maya’s heeft opgedaan. Zijn schilderijen en tekeningen kunnen o.a. op de website www.tanahora.nl bekeken worden, net als de energiewielen die hij in en met de natuur maakt.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.