Ki werkboek

Kracht van binnenuit

Hans Peter Roel

Ki werkboek

paperback/ gebrocheerd: € 15.95

ISBN: 978-90-79677-20-7, 192 blz., March 2011
Gewicht: 225 gram.

Uitgever: N.E.X.T. Company

trefwoorden: praktisch werkboek, innerlijke kracht, stress reductie, burn out

Ki werkboek

Korte omschrijving: Ki werkboek, isbn 9789079677207
Kracht van binnenuit

Wat is Ki?
Ki is de natuurlijke kracht die in ons huist en ons helpt bij een krachtig en energiek leven. Ki is geen hoogdravende filosofie, maar een eenvoudige en praktische manier om in je eigen kracht te komen. Ontdek de vier Ki-principes, die werkzaam, voelbaar en overtuigend zijn. Je zult verbaasd zijn over de innerlijke kracht die in je huist.

Eigen ervaring overtuigt
Dit werkboek staat boordevol oefeningen en opdrachten om je Ki-kracht zelf te ontdekken. Je gaat jouw verborgen krachten op een praktische en eenvoudige wijze ontdekken. Als je eenmaal de Ki-kracht hebt ervaren, laat dat je nooit meer los.

Ki helpt echt
Onze hectische maatschappij vraagt steeds meer van mensen. Onze welvaart heeft jammer genoeg een nogal hoge prijs: veel mensen zijn uit balans en gaan gebukt onder stress, slapeloosheid, een burn-out of depressiviteit.
De oplossing zit in jezelf en heet Ki. In Ki werkboek leer je hoe Ki jou kan helpen.
Door Ki ervaar je jouw innerlijke kracht. Met de aanwijzingen in Ki werkboek leer je deze innerlijke energiebron mobiliseren.
Ki verbaast door haar eenvoud. Juist daarom ervaar je snel resultaat en kun je in korte tijd weer meester worden over je eigen lichaam.

Hans Peter Roel (Soest, 1964) is een creatieve denker, die inspireert en die het talent heeft om mensen in beweging te krijgen.
Hij weet spiritualiteit op een praktische en begrijpelijke manier neer te zetten.
Hans Peter ziet het als zijn missie om mensen te inspireren om hun vollevermogen te gebruiken: “Door je innerlijke Ki-kracht creëer je een krachtig en energiek leven.”
www.hanspeterroel.nl

Het Ki werkboek is een aanvulling op het zeer succesvolle boek Ki (isbn 9789079677023) van de auteur Hans Peter Roel. Zie voor lezersreactie’s:
http://www.nextcompany.nl/Lezersreacties_KI.html

Meer teksten en voorbeelden:

Hans Peter RoelInformatie over de auteur Hans Peter Roel ( www.hanspeterroel.nl)

Hans... 
lees de hele tekstKi werkboekKi werkboek
Kracht van binnenuit

Kracht, een energiek gevoel en geluk zijn... 
lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.