Hand in hand op weg

Een pad in liefde

Ria Verdurmen

Hand in hand op weg

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 978-90-8954-263-2, geïllustreerd, 161 blz., November 2010
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 276 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: Liefde, tweelingzielen, incarnaties, automatisch schrift, engelen, hulp, troost, steun

Prachtig boek over de liefde die alles verbindt

Liefde is het grootste geschenk ooit aan een mens gegeven. Liefde doet mensen stralen, liefde doet mensen leven. Liefde kan ook pijnlijk zijn, de mens in het hart verwonden.

Liefde is een onderdeel van ons bestaan. Liefde laat mensen in hun waarde. Zonder liefde is men een uitgedroogde plant die hunkert in het zonlicht.

Laat de liefde in uw hart binnen en uw rijkdom zal groot zijn. Groei in uw liefde naar het licht en het zal u aan niets ontbreken.

In haar derde boek dat net als de vorige twee is doorgegeven via automatisch schrift mag Ria Verdurmen de liefde in al haar facetten beschrijven. Van de diepe vreugde en verbinding tot de pijn van het afgescheiden zijn. Het is een troostrijk idee, dat er altijd ergens een deel aanwezig is dat aansluit op de eigen ziel. Hereniging is het mooiste, maar de weg is soms lang. In dit boek helpt Ria Verdurmen mensen, om deze weg te gaan.
Haar eerste boek, Voetstappen naar het Licht, was gericht op troost in leven en sterven en beschrijft hoe er altijd op ons wordt gewacht. Haar tweede boek, Er loopt een Engel op uw Pad, beschrijft de immer aanwezige helpers en begeleiders, die zachtjes steunen en leiden. In haar derde boek straalt de liefde en dat wat alles verbindt.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.