Kunst voor beginnende kunstenaars

100 unieke creatieve ideeen voor kinderen van 6 - 10 jaar

MaryAnn F. Kohl

Kunst voor beginnende kunstenaars

paperback/ gebrocheerd: € 14.50

ISBN: 978-90-76771-98-4, geïllustreerd, 128 blz., December 2007 UITVERKOCHT!

trefwoorden: creativiteit, kunstzinnige vorming

beschrijving

Dit is een nieuw boek met originele creatieve en kunstzinnige ideeen van de auteur van het bekende 'Kinderen ontdekken de grote kunstenaars'.
Het biedt een bonte verzameling van 100 eenvoudige creatieve projecten die met name jongere kinderen zullen aanspreken. De projecten worden stap voor stap beschreven en leiden steeds tot een verrassend resultaat.
Het plezier in het creatief bezig zijn staat centraal bij alle projecten: het gaat om het proces, niet om het eindproduct!
Er wordt geexperimenteerd met ongebruikelijke materialen, eigen kunstzinnige ideeen worden aangemoedigd, expressieve vaardigheden worden spelenderwijs ontwikkeld in een sfeer van vrijheid en vrolijkheid.
De activiteiten zijn verdeeld in 4 categorieen:
1. Tekenen en ontwerpen
2. Schilderen en stempelen
3. Collages en combinaties
4. Beeldend vormgeven

Het boek kan overal gebruikt worden waar gewerkt wordt met kinderen van 6 - 10 jaar: op school, thuis of in creativiteitscentra.

Van MaryAnn F. Kohl verschenen reeds eerder 3 succesvolle boeken bij Panta Rhei: 'Kinderen ontdekken de grote kunstenaars', 'Met kinderen creatief de wereld rond' en 'Creatief vormgeven met kinderen'.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.