Mandala orakelboek

Levensvragen, overwegingen, affirmaties

Raoul de Haan

Mandala orakelboek

paperback/ gebrocheerd: € 39.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8954-139-0, geïllustreerd, 300 blz., December 2009
Formaat: 20.0 (h) x 20.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 642 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: Kunst, licht, mandala's, affirmaties, kracht, opening, rust, wensen, potentieel

Mandala's Raoul de Haan uitnodigend en kleurrijk

Het Mandala Orakelboek is niet alleen een kunstzinnige en spirituele uiting, maar ook een open uitnodiging aan jou als lezer om bij jezelf naar binnen te gaan voor een verkenning van je krachten en mogelijkheden. De reisleider ben je zelf.
Elke mandala vormt in wezen een kleurrijk portaal; een opening in het leven waardoor je in alle rust naar jezelf kunt kijken met je onzekerheden, vragen, wensen en je fantastisch potentieel. De teksten helpen je verder bij de oriëntatie op het levenspad, bij het aftasten van verschillende richtingen en het maken van keuzes. Speel ermee en geniet van wie je bent.

Raoul de Haan is de auteur van het boek De Weg van het Blad; spirituele ervaringen bij de Maya’s (uitgegeven bij Elikser) en van de haikubundel ik sterf tevoorschijn. Hij geeft lezingen en workshops waarmee hij inzichten en (meditatie)technieken overbrengt die hij met name bij de Maya’s heeft opgedaan. Zijn schilderijen en tekeningen kunnen o.a. op de website www.tanahora bekeken worden, net als de energiewielen die hij in en met de natuur maakt. Zoals hij zelf wordt geïnspireerd, hoopt hij ook anderen te kunnen inspireren.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.