Inspirerende Ontmoetingen

E. van der Wal

Inspirerende Ontmoetingen

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-78071-61-7, 352 blz., April 2011
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 883 gram.

e-Boek (ePub): € 7.95

ISBN: 978-90-815786-1-5, geïllustreerd, April 2011

trefwoorden: Interviews, ontmoetingen, keuzes, levensfase, creagogiek, filosofie

beschrijving

Spraakmakende quotes van toonaangevende en tot de verbeelding sprekende mannen en vrouwen passeren de revue in het nieuwste boek van Eric van der Wal. Twee jaar lang voerde de auteur gesprekken met kleurrijke personen, die op boeiende wijze over hun drijfveren vertellen. Het boek laat zien wat de gevaren zijn wanneer we ons hart niet volgen. Arthur Docters van Leeuwen zegt daarover: “Als we een leven leiden dat ons niet past gaan we dood!”

Doen wat we graag willen is goed voor lichaam en geest. Het geeft energie en we worden er als mens prettiger en productiever door. Daarvoor moet je trouw blijven aan je eigen overtuiging en vorm kunnen geven aan ideeën, blijkt uit de ontmoetingen. En dat in verschillende, niet altijd makkelijke omstandigheden. Een hele kunst. De geheimen daarachter worden nu onthuld zodat we ons voordeel ermee kunnen doen. Het maken van de juiste keuzes, het voorkomen van chronische stress, het aangaan van een werkelijke dialoog. Het pakken van kansen, het volgen van je eigen pad. Dat komt aan de orde. Maar ook: hoe we ons eigen lichaam ongemerkt ontregelen door er niet naar te luisteren en hoe ingrijpend dat ons leven kan verwoesten.

Interviews met: Arthur Docters van Leeuwen, Aad Ouborg, Ben Verwaayen, Hans Wiegel, Dick Berlijn, Freek de Jonge, Roelant Oltmans, Bob Smalhout, Jan Kamminga, Rita Reijs, Theo Markx, Ernst Schippers, Mairead Maguire, Dries van Agt, Neelie Kroes, Hiel Goslinga, Gretta Duisenberg, John Engels, Hans Putman

Ben Verwaayen (CEO Alcatel-Lucent): “Het is makkelijk leesbaar en dat is knap.”
Evert Santegoeds (Weekblad Privé): “Ik las het in één adem uit en vond het heel INSPIREREND!”

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.