In alle redelijkheid

Christelijk geloof voor welwillende sceptici

Tim Keller

In alle redelijkheid

paperback/ gebrocheerd: € 21.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-5194-338-2, 304 blz., September 2008
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) cm. Gewicht: 400 gram.

oorspronkelijke titel: The Reason for God

beschrijving

Traditioneel staan de bestsellerslijsten vol met boeken van twijfelaars. Maar wat gebeurt er als je gaat twijfelen aan je twijfels?

Jarenlang heeft Tim Keller een lijstje bijgehouden met meest geuite ‘twijfels’ die skeptici meebrachten naar zijn Manhattan Church in New York. En in dit boek, In alle redelijkheid, ontmantelt hij ze een voor een. Waarom is er lijden in de wereld? Hoe kan een liefhebbende God mensen naar de hel sturen? Waarom zou het christendom de waarheid in pacht hebben? Waarom worden er in de naam van God zoveel oorlogen gevoerd? Dit zijn een paar vragen waar zelfs orthodoxe gelovigen vandaag de dag mee worstelen.

In dit boek gebruikt Tim Keller voorbeelden uit de literatuur, filosofie en zelfs popcultuur om uit te leggen dat geloven in een christelijke God een rationele religie is van intellectueel integere mensen. Boeiend en overtuigend geschreven.

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatHet is een knap geschreven boek dat indruk maakt. Het zou een grote rol kunnen... lees de hele tekstover de schrijver(s)Tim Keller is stichter en predikant van de Redeemer Presbyterian Church in... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.