Samen op weg door Niemandsland

Roos van den Bergh

Samen op weg door Niemandsland

paperback/ gebrocheerd: € 18.50

ISBN: 978-90-8954-044-7, 295 blz., August 2008
Gewicht: 350 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: Bijbel, geloof, spiritualiteit, troost, vrede, harmonie, verlichting

Stimulans voor zoektocht naar waarheid

De dag waarop Adam en Eva werden gedwongen, om het paradijs – de hof van Eden – te verlaten, zetten zij de eerste stap in niemandsland. De terugweg werd definitief afgesneden. Bij onze geboorte is de terugweg eveneens afgesloten en moeten wij vanaf deze grens de warmte en geborgenheid die we in de moeder ondervonden definitief verlaten. De tocht door ons aardse, maar ook geestelijke niemandsland is dan begonnen. Datzelfde gevoel moeten ook Adam en Eva gekend hebben, een gevoel van verlatenheid en angst voor de toekomst. Maar God ging overal met hen mee, zoals Hij ook altijd bij ons is, om ons bij te staan.
Er zijn in het leven van een mens momenten, dat wij van de ene dag op de andere het idee krijgen, dat er door een universele Kracht invloed wordt uitgeoefend op onze spirituele gevoelens. Een dergelijk moment kan door een stille stem veroorzaakt worden, die ons leven een totaal andere wending zal geven, maar het kan ook komen door een visioen, een droom of een gebeurtenis en zélfs ontstaan, wanneer men een zachte onbeschrijflijke luchtstroom ervaart. Het ontwaken van het Christusbewustzijn in onszelf gaat met een diep gevoel van vrede en harmonie gepaard, zodat deze Verlichting uitstraalt naar buiten.
Deze grote vreugde is Roos van den Bergh overkomen en het is haar diepste wens, dit met anderen te delen. Met mensen die zelf ook op zoek zijn naar kennis en waarheid, en daarmee openstaan voor Gods universele liefde. Haar warme, troostrijke en uiterst informatieve boek vormt een stimulans voor allen, om het zoeken niet op te geven.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.