Mijn jaren met Jezus

Age Romkes

Mijn jaren met Jezus

paperback/ gebrocheerd: € 14.90

ISBN: 978-94-6369-102-4, 192 blz., November 2020
Formaat: 22.0 (h) x 15.2 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 337 gram.

trefwoorden: bijbelstudie geloofsopbouw theologie

beschrijving

Je vindt bijbellezen belangrijk, maar soms wil het niet zo lukken. De taal is misschien weinig uitnodigend of je begrijpt niet alles even goed.
In dit boek worden daarom het evangelie en de brieven van Johannes opnieuw verteld in modern Nederlands. We lezen als het ware mee in het dagboek van Johannes. Als oude man gaat hij er nog eens goed voor zitten om zijn belevenissen op te schrijven. Hij vertelt alles wat hem is overkomen en hoe hij zich daarbij voelde. Af en toe geeft hij ook wat uitleg van zijn leefwereld, zodat wij goed kunnen volgen waarom alles wat hij meemaakte zo bijzonder was. Ook laat hij zien wat de betekenis is van allerlei toespelingen op het Oude Testament, waar we anders misschien overheen zouden lezen.
Dit boek kan gebruikt worden als dagboek, als leidraad voor bijbelstudie, voor samenlezen in het gezin of gewoon als leesboek. Ieder hoofdstuk wordt afgerond met een paar overdenkingsvragen. Tussendoor zijn er achttien pagina’s met gespreksvragen opgenomen als hulp voor de bijbelkring.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.