Pubers

Versie 2 met gratis online cursus

Gezondheid Nederland

Pubers

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 978-94-6084-050-0, geïllustreerd, 110 blz., May 2018

beschrijving

Opvoeden is in deze tijd heel anders dan vroeger en zal in de toekomst ook weer anders zijn dan in deze tijd, want iedere tijd stelt zijn eigen eisen aan opvoeding. Natuurlijk zitten er leuke en minder leuke kanten aan opvoeden en twijfelt iedere ouder wel eens of hij het goed doet.

Wanneer je aan kinderen begint krijg je daar geen gebruiksaanwijzing bij, wat de meeste ouders wel direct krijgen als ze hun pasgeboren baby zien is gevoel voor dit kind. Wij van de stichting gezondheid willen met deze dvd wat praktische informatie en tips geven, maar het aller belangrijkste is dat jij als ouder nadenkt over wat voor jouw kind het beste is en jij hierin je hart volgt. Iedere ouder heeft andere ervaringen met opvoeden, het goed om hier wel naar te luisteren wellicht op inspiratie op te doen over wat jij misschien zou kunnen doen in bepaalde situaties.

Wij geven diverse tips over hoe je met bepaalde situaties om kunt gaan, maar dat is niet altijd wat past bij jouw kind. Wat belangrijk is om te weten is of jouw kind iemand is die leert op advies of dat hij leert door ervaren. Leren op advies wil zeggen dat praten met je kind genoeg is om hem te beschermen en behoeden voor fouten. Wanneer je kind leert door te ervaren, raden wij je aan onze tips te zien als begeleiding. Want ook al is het voor jouw kind niet genoeg om te horen welke effecten drugs bijvoorbeeld op je kan hebben, dan nog zou je door met hem te praten en wat voorlichting te geven hem ervan kunnen weerhouden om ook daadwerkelijk met van alles te gaan experimenteren.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.