Mijn leven met jou

Marie Louise Prickartz

Mijn leven met jou

paperback/ gebrocheerd: € 18.50

ISBN: 978-90-8954-028-7, 258 blz., July 2008
Gewicht: 338 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: Channeling, nieuwe aarde, esoterie, wijsheid

Troostrijke boodschappen, opzienbarende wijsheden

“Circa twaalf jaar geleden werd ik in contact gebracht met pendelen en ik kreeg een pendelkaart met alfabet. Al snel kreeg ik antwoorden, korte zinnen, maar het gebeurde wel. Ik vond het geweldig en kreeg veel raad en steun. Ik ben me daar intens mee gaan bezighouden. Ik bevond me in een zeer roerige tijd met gezin en eigen bedrijf en kon met vele zaken terecht bij mijn pendel. Ik was vaak verrast en ook verbaasd dat dit alles mogelijk was. Ik begreep dat het bijzonder was en dat ik te maken had met iets ongrijpbaars en aangezien het mysterieuze mij ontzettend aantrekt, van jongs af aan al, dook ik steeds dieper in deze materie. De combinatie van het aardse bestaan met het Goddelijke ligt soms heel moeilijk.
Steeds sterker beving mij het gevoel dat er ook iets anders speelde, een of andere kracht die mij onbekend was, het maakte mij wel nieuwsgierig maar ook een beetje bang. Vanaf die tijd ging alles veranderen. Ik ging steeds meer horen en op een avond zat ik in alle rust achter mijn bureau en werd mij gezegd een boek te gaan schrijven. Dit was voor mij ondenkbaar, ik? Schrijven?
Toen het zover was dat ik weer begon met ontvangen ging het pas echt goed lopen. Ter ondersteuning gebruik ik mijn pendel nog wel. Doorgevingen zijn als een fluistering en wisselen in tempo en dat hangt af van je totale conditie.”

Met deze woorden beschrijft Marie Louise Prickartz hoe dit boek tot stand is gekomen. Het boek staat vol warme, troostrijke boodschappen en bevat opzienbarende wijsheden die via Marie Louise geopenbaard worden. De lezer wordt aangeraakt en meegevoerd naar de wereld van het weten. Het is de tijd om belangrijke dingen te openbaren, zo is haar verteld en dit boek is een belangrijke bron van inzichten, geschreven in duidelijke taal. De inzichten gaan over de tijd waarin we leven. Ze zijn gericht tot de schrijfster, maar via haar eigenlijk tot iedereen, Bijzonder is, dat de zaken die Marie Louise met betrekking tot haar eigen leven geopenbaard zijn, hoe moeilijk en onwaarschijnlijk ook, allemaal zijn uitgekomen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.