Damestasjeslezen

het orakel dat je met je meedraagt

Yoeke Nagel

Damestasjeslezen

ingenaaid: € 14.50

ISBN: 978-90-77408-58-2, geïllustreerd, 112 blz., October 2008
Formaat: 17.0 (h) x 24.0 (b) cm. Gewicht: 293 gram.

Uitgever: A3 Boeken

trefwoorden: orakeltechniek symboolduiding systeemopstelling magie levensvragen

beschrijving

Open haar damestasje en je kijkt recht in de ziel van een vrouw. Een damestasje is een externe DNA-string. We dragen erin mee wat belangrijk is in ons leven. Alleen het allernoodzakelijkste dus... Plus natuurlijk al die andere dingetjes die er in terecht kwamen, omdat toeval ook graag een rol speelt in een damestas. De tas, de spulletjes die erin zitten en de patronen die ze vormen als we het damestasje omkieperen, kunnen we lezen. Zoals ook koffiedik, kaarten en caviadarmen te lezen zijn. De kwaliteiten, uitdagingen, problemen en creatieve oplossingen van de draagster van het tasje zijn niet alleen te zien, maar ook te beïnvloeden door eenvoudige, maar vaak zeer effectieve damestasjesmagie. Het toevoegen, vervangen, weglaten of repareren van spullen kan er zelfs toe leiden dat je liefdesleven verbetert, je werksituatie prettiger wordt of je gezondheid opbloeit. Damestasjesmagie is toe te passen op alle levensvragen waar ook klassieke vormen van magie werkzaam zijn.
Daarnaast aandacht voor het lezen van broek- en colbertzakken, voor diegenen die om uiteenlopende redenen geen damestas gebruiken.

Yoeke Nagel (journalist, psychosociaal therapeut en trainer van magische technieken) ontwikkelde de kunst van het Damestasjeslezen. Hiervoor combineerde ze haar kennis van orakeltechnieken met symboolduiding, systeemopstellingen en een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Zij introduceert alledaagse handelingen en voorwerpen als de bescheiden dragers en leermeesters van een spirituele leefwijze.

Meer teksten en voorbeelden:

Damestasjeslezen is een bijzonder origineel orakelVan Yoeke Nagel heb ik eerder het boek De magie van het huishouden besproken.... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.