Schrijf je boek in één week!

Een 7-stappen gids voor ondernemers en niet-schrijvers om je boek te schrijven en zelf uit te geven

Esther Jacobs

Schrijf je boek in één week!

e-Boek (PDF): € 7.95

ISBN: 978-90-6523-711-8, geïllustreerd, 78 blz., April 2020

trefwoorden: uitgeven, manuscript, boek, self-publishing, schrijven, auteur

beschrijving

Heb je wel eens nagedacht over het schrijven van een boek? Misschien moet je het gewoon doen! Het uitgeven van een boek geeft je de status van een expert, het helpt je je boodschap te delen en het stimuleert de verkoop van je andere producten en diensten. Het kan zelfs het begin van je sprekerscarrière zijn, of er een boost aan geven.

Een boek schrijven, uitgeven en promoten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je kunt het zelfs in één week doen, maar je mag er natuurlijk ook wat langer over doen.

Deze gids leert je:

v Het best bewaarde geheim om snel van start te gaan met schrijven, promoten en verkopen: schrijf éérst je achterflap!
v Slimme en originele schrijftips;
v Hoe je je boek al kunt promoten – en zelfs verkopen!- terwijl je het nog niet hebt geschreven…
v Alternatieven om het boek niet zelf te hoeven schrijven;
v Hoe je je boek zelf kunt uitgeven en aanbieden op platforms zoals Amazon;
v En reikt je de sleutels aan om supersnel een boek te lanceren.

Over de auteurs:
Esther Jacobs (Nederland 1970) is internationaal spreker (meer dan 1.000 keynote speeches) en is auteur en co-auteur van ruim 25 boeken. Ze hielp honderden ondernemers met het schrijven en publiceren van hun boek. Haar grote geheim: begin met je achterflap; dat is je marketingmateriaal en het geeft je de structuur voor je boek. De ‘No Excuses Lady’ zorgt met haar heldere uitleg dat ook jouw droom van een eigen boek werkelijkheid kan worden. www.estherjacobs.info

Marie Stern (Duitsland, 1982) is een ‘Amazon self-publishing-ninja’. Ze is auteur van 7 Amazon bestsellers, hoewel ze op school niet eens zo goed in schrijven was. Tijdens vele uren browsen en lezen in de boekhandel ontdekte ze de geheime taal van boeken. Marie is voormalig data mining analist en haar keuzes van onderwerp, ontwerp, inhoud en marketing, zijn allemaal gebaseerd op gedegen onderzoek. Als ghostwriter hielp zij vele niet-schrijvers en daarnaast deelt zij haar tips voor het inhuren van freelance ghostwriters. www.mariestern.com

Esther en Marie hebben elkaar ontmoet op een conferentie, waar ze een workshop gaven over het schrijven van een boek. Met behulp van hun eigen beproefde methode besloten ze dit boek in slechts één dag te schrijven. En nu nodigen ze jou uit om dit ook te proberen!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.