Volg je eigen weg

creëer het leven dat echt bij je past

Irene van Gent

Volg je eigen weg

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-6523-513-8, geïllustreerd, 176 blz., May 2020
Formaat: 23.5 (h) x 17.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 385 gram.

e-Boek (PDF): € 11.99

ISBN: 978-90-6523-523-7, geïllustreerd, 178 blz., April 2020

trefwoorden: ritme, rituelen, levenspad, verantwoordelijkheid nemen, reflecteren

beschrijving

Jarenlang dacht Irene van Gent dat ze de wereld kon veranderen, door vooral te focussen op wat anderen zouden moeten doen. Na twee burn-outs en financiële tegenslagen besloot ze zich te focussen op zichzelf. Door zichzelf te veranderen, veranderde ook de wereld om haar heen.

De lessen die ze leerde heeft ze ondergebracht in 11 rituelen. Als je deze 11 rituelen in je leven integreert kun jij het leven creëren dat het beste bij jou past. Het is geen voorgeschreven model, het is een manier om te ontdekken wat voor jou werkt en wat niet. Het helpt je te ontdekken wat jij wilt in het leven en hoe je dat kunt creëren. Het leert je te zien dat alles mogelijk is, ongeacht de situatie waar je je nu in bevindt.

In 'Volg je eigen weg' krijg je de tools aangereikt om die eigen weg te volgen. Dit boek kent geen voorgeschreven stappenplan, het helpt je juist om het helemaal op jouw manier te doen. Je komt los van wat er van je verwacht wordt en neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Zodat jij het leven kunt creëren dat het beste bij je past en vanuit die staat een nieuwe wereld kunt creëren. Als jij je eigen weg volgt, leef je een rustiger leven, waarin meer ruimte is voor liefde. En als je die liefde weer deelt met anderen, wordt de wereld om je heen rustiger èn kun jij je beter verbinden met de mensen en de wereld om je heen.

Irene van Gent is inspirator en verbinder en helpt mensen en organisaties terug te gaan naar de basis van wie ze zijn. Ze schreef eerder de boeken Natuurlijk! Eten! en Geluk in 8 koppen thee.

“Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself.” - Rumi

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.