Hoe help ik de dieren in mijn tuin

Inspirerende ideeën om het dierenleven in de tuin te verrijken

Helen BostockSophie Collins

Hoe help ik de dieren in mijn tuin

gebonden: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-5011-727-2, 224 blz., February 2020

Uitgever: KNNV Uitgeverij

vertaald door: Frank van der Knoop

beschrijving

Dit boek biedt meer dan honderd duurzame ideeën om het dierenleven in je tuin te verrijken. Een inspirerend boek voor iedereen die natuurvriendelijk wil tuinieren.

Naast eenvoudige, betaalbare projecten, zoals de bouw van een egelhuisje of een diervriendelijke vijver, bevat dit boek ook informatie over de beste bloemen voor bestuivende insecten en hoe je kunt tuinieren zonder schadelijke, chemische bestrijdingsmiddelen.

Bij elkaar opgeteld vormen onze voor- en achtertuinen in potentie een gigantisch leefgebied voor wilde dieren. Dit boek laat zien wat iedereen zelf kan doen met zijn eigen tuin, hoe klein dan ook, om een tastbare bijdrage te leveren aan de biodiversiteit in je eigen omgeving.

Een boek vol fascinerende feiten en ideeën, dat tegelijk leuk en informatief is, met veel illustraties, informatieblokjes en verrassende weetjes. Een boek dat we allemaal nodig hebben en waar het hele gezin plezier aan zal beleven.

Helen Bostock is Senior Horticultural Advisor bij de Royal Horticultural Society. Ze heeft meer dan tien jaar ervaring als botanisch adviseur.

Sophie Collins heeft al meer dan twintig boeken geschreven. In ‘Hoe help ik de dieren in mijn tuin’ combineert ze haar belangstelling voor wilde dieren met tuinieren.

diervriendelijk tuinieren, tuindieren, natuurlijk tuinieren, ecologisch tuinieren, natuurvriendelijk tuinieren, duurzaam tuinieren, biodiversiteit

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Helen Bostock is Senior Horticultural Advisor bij de Royal Horticultural Society.... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.