Aan de slag met ACT

Een beknopte kennismaking met de Acceptatie en Commitment Therapie

Dr. Michael SinclairDr. Matthew Beadman

Aan de slag met ACT

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 978-90-8840-195-4, 168 blz., December 2019
Formaat: 22.0 (h) x 14.5 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 284 gram.

beschrijving

Een beknopte kennismaking met de Acceptatie & Commitment Therapie

Je staat op een t-splitsing met twee paden: het ene pad is overzichtelijk en goed onderhouden, het andere begroeid en vol kuilen. Welk kies je? Je automatische piloot zal je altijd het eerste pad op sturen. Maar wat doe je als je weet dat het tweede pad je leidt naar alles wat jij belangrijk vindt in je leven? Ben je bereid om schrammen op te lopen en kuilen te omzeilen?

Volg de drie kernprocessen wakker worden, ontspannen en in actie komen om te ontdekken wat jij echt wilt in je leven en leer je dagelijkse emoties en gedachten te accepteren en relativeren. ACT bevrijdt je uit de mythe dat je ongewenste gedachten, gevoelens en gewaarwordingen moet verminderen en geeft je iets extra’s: de bereidheid om samen met deze gevoelens een voor
jou rijk, volwaardig en zinvol leven te leiden.

In de oefeningen laat je je gedachten langsdrijven op de stroom, zie je woorden voor wat ze zijn: KLANKEN, en ontdek je de mindfulness van het tandenpoetsen...

Negeer je automatische piloot en neem dat moeilijke pad eens, dat pad dat met doornstruiken is overwoekerd en met kuilen bezaaid, en ga op weg naar wat jij in je leven graag wilt.

De auteurs zijn gediplomeerde psychologen en bekleden diverse leidinggevende functies. Ze zijn beiden ervaren ACT therapeuten met een uitgebreide praktijk in Londen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.