De 7e koning van het beest uit de afgrond komt spoedig!

wie is hij?

Walter E. Tessensohn

De 7e koning van het beest uit de afgrond komt spoedig!

paperback/ gebrocheerd: € 8.95

ISBN: 978-94-91026-82-9, 52 blz., June 2016
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 108 gram.

trefwoorden: de zevende koning zevende koning beest afgrond

beschrijving

De 7e koning van het beest uit de afgrond komt spoedig!Als het gaat om verwachtingen over de komst van Jezus, dan heeft men het meestal over de antichrist en de grote verdrukking, maar de tijden daarvóór zijn een eerste indicatie over de komst van Jezus Christus. Immers, de Bijbel spreekt over twee tekenen die aangeven dat Christus' komst aanstaande is. De komst van de antichrist is er één van, maar er is een teken dat eerder komt dan de antichrist: de afval!

De afval is een zeer duidelijk teken, omdat het gaat om een afval van de grote religies, levensbeschouwingen en ordes (RLO's). Deze afval gebeurt onder het regime van de 7e koning van het beest uit de afgrond. Hij zal zorgen voor deze afval, maar hierbij dient aangetekend te worden dat hij door de satan/draak gemotiveerd en bestuurd wordt. De satan/draak wordt uit de hemel geworpen (Op. 12:9-10) en zal drie van de tien gevallen engelen uit de afgrond, die de 7e koning besturen, "uitrukken" en hun plaats innemen.Wanneer deze 7e koning komt is niet duidelijk, maar de satan/draak, zal alleen dan uit de hemel geworpen worden, wanneer de basis van zijn macht weggevallen is. Die basis wordt gevormd door de eerder genoemde religies, levensbeschouwingen en ordes. De gevallen engelen die deze RLO's hebben geïnitieerd en in stand hebben gehouden, zijn al verslagen, zodat de zonden die hieraan verbonden zijn, niet meer

meehelpen om Satans machtsbasis in stand te houden. Hierdoor kunnen Michaël en de engelen van God de satan/draak en zijn engelen uit de hemel verwijderen.Tijdens het regime van de 7e koning zal naast de verwijdering van de satan/draak uit de hemel en de afval, ook het dagelijks offer gestaakt worden! Het zal dan 2.300 dagen duren voordat het heiligdom in rechten wordt hersteld (Dan. 8:13-14). De verering van God, de Vader van Jezus Christus (het dagelijks offer), zal worden verboden! En het is nog niet eens de grote verdrukking!De auteur heeft verscheidene boeken geschreven over pastoraat, geloofsopbouw, geestelijke oorlogsvoering, de eindtijd, de mariale dogma's, gereformeerde dogma's, satanisme, humanisme, atheïsme, Israël, de gemeente en de Islam.

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.