De 7 godinneninwijdingen uit de Andes - Boek 1 Het pad van mijn hart

Een nieuwe balans met de 7 Ñusta's

Karen van Doesburg

De 7 godinneninwijdingen uit de Andes - Boek 1 Het  ...

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-91728-29-7, geïllustreerd, 276 blz., March 2019
Gewicht: 350 gram.

beschrijving

De 7 godinneninwijdingen uit de Andes worden al eeuwenlang uitgevoerd door de paqo’s (Inca-sjamanen) uit de Q’ero gemeenschap in Peru. In dit eerste boek – uit een serie van twee – beschrijft Karen van Doesburg/Chisin Chaska haar reis door het leven. Met de Inca-traditie als leidraad, levert dit een openhartige beschrijving op van het pad van haar hart.

Nog niet zo lang geleden hebben de paqo’s de geheimhouding rondom deze eeuwenoude Ñusta inwijdingen opgeheven (Ñusta’s betekent ‘godinnen’ in de oude Inca-taal, het Quechua). Op haar persoonlijke pad brachten deze inwijdingen de auteur heling en balans in zowel het mannelijke als vrouwelijke aspect.

Boek 2 – Kanchis Ñusta Karpay, Oude wijsheid voor een nieuwe tijd – beschrijft stapsgewijs deze zeven inwijdingen. Daarnaast bevat het andere wijsheid van de paqo’s uit Peru.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensieThis is a story of one remarkable woman who discovered the ancient teachings... lees de hele tekstover de schrijver(s)Chisin Chaska (De Ster van Venus) is de Quechua-naam van Karen van Doesburg.... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.