Boeddha's kookboek

Ki-food; gezond, energiek en slank door het leven

Hans Peter Roel

Boeddha's kookboek

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-79677-53-5, 192 blz., October 2018
Formaat: 22.8 (h) x 22.7 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 794 gram.

Uitgever: N.E.X.T. Company

trefwoorden: boeddha gezond eten ki hans peter roel

beschrijving

De oorspronkelijke voedingsleer van Boeddha heet de Vinaya Pitaka. Boeddha’s kookboek is gebaseerd op deze voedingsleer. Boeddhistische monniken leven gezond en hebben een hoge levensverwachting. Het geheim van hun gezondheid is de afwisseling tussen periodes van vasten (Yin) en eten (Yang), waarbij ze alleen puur en natuurlijk voedsel nuttigen.

Boeddha’s Kookboek is gebaseerd op Yin-Yang en de vijf-elementenleer die al vele duizenden jaren oud is. Dat maakt dit boek bijzonder!

Fantastische recepten met Ki Food
Met Ki Food wordt pure en zuivere voeding bedoeld die in boeddhistische kloosters wordt genuttigd met als doel om de gezondheid te verbeteren en in balans te komen. In onze westerse wereld kan deze voedingsfilosofie het verschil maken tussen een gezond en energiek leven en een leven met gezondheidsklachten.

Probeer de vele eenvoudige, gemakkelijke en snel klaar te maken boeddhistische recepten uit Tibet, Nepal, India, Vietnam en Japan en merk hoe snel je lijf weer sterk en gezond is.


Hans Peter Roel (Soest, 1964) is al vijfentwintig jaar bezig met het verspreiden van de kennis over de levensenergie Ki. Hij ziet het als zijn bijdrage aan de wereld om mensen bewust te maken van de energetische effecten van voeding op hun gezondheid en het verspreiden van de meest bijzondere voedingsleer die er ooit is bedacht: namelijk die van Boeddha.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Hans Peter Roel (Soest, 1964) is al vijfentwintig jaar bezig met het verspreiden... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.