Het Nieuwe Legioen

Grondvest

Wouter Brink

Het Nieuwe Legioen

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-6365-098-4, geïllustreerd, 425 blz., November 2018
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 534 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

illustrator: Erik Eshuis

trefwoorden: fantasy, krijgsmacht, krijgers, droom, trainingen, wapenuitrusting, talenten, leiderschap, legioen, imperium, piraterij

Fantasyroman over legioen met bijzondere krachten

Al van kinds af aan is het Raidons droom om in het leger te gaan. Maar zijn familie is arm en bovendien is hij nog erg jong. Toch meldt hij zich aan als er op een dag krijgers gezocht worden voor een speciaal legioen. Dit is zijn kans om zijn grootste wens in vervulling te laten gaan. De trainingen zijn heel zwaar en de soldaten dragen een bijzondere wapenuitrusting. Raidon blijkt unieke talenten te hebben. Niet alleen is hij als een van de weinigen in staat om de oude handboeken te lezen, maar ook beschikt hij over een scherp inzicht en een natuurlijk leiderschap.
En dan blijkt op een dag, dat zich speciale tekens op de zware harnassen vormen, die te maken hebben met de inzet van de krijgers. Raidon ontwikkelt zich tot kapitein en onder zijn leiding komt een oeroud legioen met een indrukwekkende reputatie opnieuw tot leven.
Keizerin Alyena, die het imperium van haar vader heeft overgenomen na diens dood, heeft te kampen met piraterij en hevige aanvallen op haar rijk. Zij kan de kracht en inzet van het Nieuwe Legioen heel goed gebruiken.
Een spannende en meeslepende fantasyroman.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.