Het grote leefboek voor kinderen

Tips voor iedereen om het leven (nóg) leuker te maken

Theo Legters

Het grote leefboek voor kinderen

gebonden: € 19.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8840-172-5, geïllustreerd, 200 blz., August 2018
Formaat: 24.5 (h) x 17.5 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 592 gram.

Aan alle kinderen

Dit boek staat vol met verhalen, plaatjes, puzzeltjes, dingen om te doen, onderwerpen om over na te denken en over te praten.

Dit boek gaat helemaal over jou!

Er staan goeie ideeën in om je leven wat leuker, gezelliger, vriendelijker en gemakkelijker te maken.

Soms heb je een probleem of heb je geen idee hoe je nu verder kunt. Maar ook op school kan het weleens anders gaan dan je graag wilt. Dit boek kan jou helpen allerlei problemen op te lossen.

Je kunt het zelf lezen of samen met je ouders. Als je ouders het boek ook gaan lezen dan zullen ze jou veel beter leren begrijpen—en dat lijkt me een goed idee toch?

Veel plezier met het Grote Leefboek voor Kinderen!

Theo Legters is werkzaam als NLP Master Practitioner, EFT therapeut en Drijfverencoach (en is ook nog af en toe schoolmeester). In zijn praktijk begeleidt hij kinderen en
volwassenen bij het ontwikkelen van nieuwe overtuigingen en strategieën. Ook helpt hij hen af van allerlei problemen met behulp van krachtige en bijzondere EFT-technieken.

Tot nu toe zijn van hem verschenen:
Het Leefboek voor Kinderen (2007), Gelukkig Zijn Doe je Zo! (2008), Het Nieuwe Leefboek voor kinderen (2010), Klop, Klop! EFT voor kinderen (2011) en Gelukkig Zijn Doe je Zo! - herziene uitgave (2018), alle gepubliceerd door uitgeverij Panta Rhei in Katwijk.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.