Het Pad naar het Koninkrijk

Vader Arsenie Boca

Het Pad naar het Koninkrijk

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8759-758-0, geïllustreerd, 314 blz., June 2018
Formaat: 24.0 (h) x 16.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 400 gram.

vertaald door: Germina Georgeta Hebreteau-Punga

trefwoorden: Vader Arsenie Boca Roemenie Germina Hebreteau

Het Pad naar het Koninkrijk

Wie deze woorden leest, houdt in zijn of haar hand het boek van een man, die intensief zocht naar heiligheid en met de Hemel als getuige kon aantonen dat hij die ook gevonden had. Vandaag de dag is het moeilijk zich een idee te vormen over of te begrijpen wat heiligheid inhoudt. Daarom is ‘Het Pad Naar Het Koninkrijk’ voor de hedendaagse mens in deze technologische tijd een noodzakelijke synthese om geestelijk te overleven.

De teksten van Vader Arsenie Boca hebben voor onze moderne wereld een overduidelijke boodschap: ze zijn een manifest tegen de dreigende verslaving en degeneratie of ontaarding, waarin de mens dreigt te verzinken. Deze woorden, geschreven tijdens de beproevingen van het Communisme, zijn nog stralender en belangrijker in deze tijden van morele en economische crises. Het zijn immers woorden, waardoor Gods Wil wordt geopenbaard.

Vader Arsenie herinnert ons aan de intrinsieke waarde en opdracht van elke mens: “Het feit dat God alles heeft gedaan voor de mens en zelfs Zichzelf offerde op het Kruis, bewijst dat de mens ongelooflijk belangrijk en waardevol is in Gods ogen: de mens heeft een Goddelijke opdracht en vervult een cruciale rol in de schepping. In hem ontmoeten de materiële en de geestelijke wereld elkaar.” (uit ‘De Verantwoordelijken’ in ‘Het Pad Naar Het Koninkrijk’).

Daarom is het levensbelangrijk voor elke mens zijn plaats te ontdekken binnen Gods plan. Daarom is het levensbelangrijk te leven naar Gods Wil. Daarom ook is dit boek een absolute aanrader!

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.