Natuurlijk in balans met je hond

Liz Wolting

Natuurlijk in balans met je hond

paperback/ gebrocheerd: € -1.00

ISBN: 978-90-8666-453-5, geïllustreerd, 128 blz., May 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Boekenplan

trefwoorden: hondentraining, hondenopvoeding, huisdieren, de hond

Natuurlijk in balans met je hond | Liz Wolting

Anders dan andere hondenboeken

Liz Wolting werkt al jarenlang met honden en is gespecialiseerd in honden met zware gedragsproblemen. Binnen haar trainingscentrum vangt zij, samen met haar team, jaarlijks zo’n duizend honden op. Deze dieren, die elders geen kans meer krijgen, kunnen daardoor succesvol herplaatst worden. Door dagelijks intensief met honden om te gaan, heeft zij in de loop der jaren deze ‘vrienden’ van binnen en buiten leren kennen. Haar studie diergeneeskunde maakt het plaatje compleet.

In het boek 'Natuurlijk in balans met je hond' maak je kennis met haar nieuwe inzichten en ervaring met heldere, begrijpbare uitleg. De link tussen mens en hond en de grote invloed van mensen op onze hedendaagse huisdieren worden in dit boek uitvoerig behandeld. Aangevuld met leuke oefeningen om de band tussen je viervoeter en jezelf te versterken en leuke weetjes over de intelligentie van je hond.

'Natuurlijk in balans met je hond' van Liz Wolting is nu als luxe paperback nu te verkrijgen. Lees het nu.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

Liz Wolting bij Animal's Faith in MaastrichtDe auteur Liz Wolting uit Maastricht is eigenaresse van en gedragstherapeute... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.