De Geestkracht van het Zijn

Roos van den Bergh

De Geestkracht van het Zijn

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 978-90-8954-010-2, 328 blz., February 2008
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 39 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: Brug tussen de bijbel en nieuwe wereld als hulp om weg terug naar God te vinden

Verbinding tussen traditie en nieuwe wereld

In De Geestkracht van het Zijn wil Roos van den Bergh mensen helpen om op zoek te gaan naar waarheid en geloof, zich te verdiepen in de bedoeling van ons leven op aarde en in wat uiteindelijk de bedoeling van al Gods schepselen zal worden. Zij wil mensen helpen dichter bij God te komen en Zijn nooit aflatende liefde te (leren) voelen. Het boek is tot haar gekomen via een stille stem, die haar inspireerde en liefdevolle hulp bood.
Roos van den Bergh wijst er in dit boek op, dat spirituele ontwikkeling noodzakelijk is om te geloven, zodat wij de weg terug naar God vinden. Wanneer wij met onze (vernieuwde) kennis weer vertrouwen krijgen in Gods raadsbesluit en ons laten helpen door Zijn wil, komt er een nieuwe spirituele en zinvolle doorbraak van alle vastgelopen en verstarde regels over kennis en wetten. Omdat wij in de Eindtijd leven, hebben wij het voorrecht dat we dingen gaan zien en weten. Alles in het universum is in beweging en zij wijst er op, hoe belangrijk het is dat wij daar open voor staan en ons ontwikkelen, opdat we het kunnen begrijpen.
Roos van den Bergh leidt haar lezers liefdevol door de bijbel en biedt woorden van troost en hoop. Zij doet dat met zachtheid en warmte en deelt haar kennis met als hoger doel de rijkdom die haar door haar ontwikkeling is gegeven te delen met wie wil luisteren. Hiermee slaat zij een brug tussen het traditionele woord van de bijbel en de nieuwe wereld waarin wij leven.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.