Het Levenskunstspel

Anky Floris

Het Levenskunstspel

losbladig: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-77408-51-3, geïllustreerd, 52 blz., May 2008
Gewicht: 190 gram.

Uitgever: A3 Boeken

trefwoorden: levenskunst, kaartspel, verdieping, zelfkennis, communicatie

beschrijving

Haal het beste in jezelf naar boven

Het Levenskunstspel bestaat uit 52 kaarten. De afbeeldingen, Anky noemt ze Beeldhaiku, zijn intuïtieve tekeningen uit één lijn, die door hun eenvoud een grote zeggingskracht hebben. Op elke kaart staan drie versterkende vragen, die gericht zijn op je mogelijkheden. De vragen helpen om je aandacht te richten, te onderzoeken en ervaren hoe je denkt, wat je voelt en wat je vervolgens doet. De Levenskunstkaarten houden je een spiegel voor, waardoor je meer zicht krijgt op jezelf en op elkaar. Zo word je als vanzelf vaardiger in de kunst van het leven.


Het Levenskunstspel kun je in je eentje spelen, samen met je partner, met vrienden of met anderen. Zowel privé als in een professionele omgeving. Bijvoorbeeld om je relatie te verdiepen, bij coaching of hulpverlening, om het ijs te breken in een nieuwe groep, in teambesprekingen, vergaderingen, in klassikaal verband, etc. Kortom, in elke situatie waarin het van belang is om naar jezelf én naar anderen te luisteren. Het Levenskunstspel vergroot de verbondenheid én het respect voor ieders eigenheid.


Verwerf meer zelfkennis
Heb het lef om kleur te bekennen
En… deel dit met elkaar door het spelen van

het Levenskunstspel

Meer teksten en voorbeelden:

Kom thuis bij jezelfIk zit in de trein. Kijk om me heen. Een man zit achter zijn krant weggedoken.... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.