Ziel en geest

De weg van de zonnevonk

Hans KomenHelena Bloem

Ziel en geest

gebonden: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-77983-19-5, geïllustreerd, 480 blz., January 2008
Formaat: 23.0 (h) x 17.0 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 1150 gram.

Uitgever: Uitgeverij Quist

trefwoorden: channeling, spiritualiteit, ziel, geest

Inzicht in de kern van ons bestaan

In onze samenleving bestaat over de begrippen 'ziel' en 'geest' veel onduidelijkheid. Helena Bloem en Hans Komen onderzoeken deze begrippen om te achterhalen wie wij in werkelijkheid zijn. Met de hulp van de geleidegids van Helena bieden zij een nieuw inzicht in de menselijke essentie - de zonnevonk - in relatie tot de menselijke geest. Diepgaand worden de drijfveren besproken die ieder mens op zijn eigen zonneweg voortstuwen. Verder komt het samenspel tussen de verschillende energetische krachten aan de orde, zowel materiële als immateriële.

Het kernpunt van ons menselijk leven wordt gevormd door het voelen. Vragen zoals 'Wat is voelen en wanneer is een gevoel gevoeld?' blijken de essentie te raken van wat wij leven noemen. Het gaat daarbij om het leren voelen van het diepste ZIJN.

Dit studieboek is een wegwijzer tot bewustwording, zonder enige vorm van dogma. Helios, de geleidegids van Helena brengt dit als volgt onder woorden:

'Inzichten in Dat wat IS, is essentieel voor de ervaring en de groei van de mens. Een vraag leidt tot bewustwording en het antwoord tot inzicht.'

Ziel en geest is deel een in de serie 'De weg van de zonnevonk'.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.