Werken vanuit de Akasha

Sonia Bos

Werken vanuit de Akasha

paperback/ gebrocheerd: € 8.95

ISBN: 978-90-75343-17-5, 95 blz., April 2018
Formaat: 21.0 (h) x 15.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 158 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

annotatie(s): Imprint: Sonia Bos

trefwoorden: spiritualiteit, Akasha, toegankelijkheid, zelfinwijding, Bron, Immanentie Gods, mysticus, kosmische mens

De betekenis van de Akasha

Voorheen hadden slechts heiligen, mystici, profeten of Avatars toegang tot de Akasha(kroniek). In het Aquariustijdperk kan echter élk mens, door een weg van zelfinwijding, deze toegang in zichzelf ontsluiten. Daardoor zal de universele berichtgeving die vanuit hogerhand wordt vrijgegeven binnenkort uitsluitend nog via de Akasha naar buiten komen.
Dit boek introduceert de betekenis van de Akasha en hoe je via deze inwijdingsweg uiteindelijk in volledige eenheid met de Bron als een mysticus vanuit de Akasha zult kunnen werken.

In het Aquariustijdperk is er verandering gekomen in de toegankelijkheid van de Akasha. Het bewustzijn van de mens heeft een grote mutatie ondergaan. Daarmee is de mens de hogere, kosmische mens geworden, die door zijn dertienvoudig bewustzijn de Immanentie Gods, de Bron in hem, kan openbaren. Dit betekent dat in elk mens de poort naar de Bron ontsloten is en dat hij kan leren putten uit de Akasha van de Bron van Leven in hemzelf.
Dit boek wil u introduceren in het werken vanuit de Akasha. U wordt aan de hand genomen om de inwijdingsweg van de mens te betreden, die u op de weg leidt waarop u uiteindelijk in volledige eenheid met de Bron als een mysticus vanuit de akasha zult kunnen werken. Het beschrijft hoe deze weg van inwijding verloopt en wanneer je via je innerlijk mystiek kanaal toegang tot de Akasha zult verwerven.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.