Verhoogde weerstand (met meditatie-CD)

Drie immuunsystemen voor de mens in de nieuwe tijd. Activering door middel van meditatie

Sonia Bos

Verhoogde weerstand (met meditatie-CD)

paperback/ gebrocheerd: € 8.95

ISBN: 978-90-75343-66-3, 50 blz., April 2018
Formaat: 21.0 (h) x 15.0 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 116 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

annotatie(s): Imprint: Sonia Bos

trefwoorden: spiritualiteit, immuunsysteem, gezondheid, aardemens, kosmische mens, universele mens, mens van de nieuwe tijd, versterken, bewustwordingsweg

Ontwikkeling van het menselijk immuunsysteem

Sonia sprak over de verdere ontwikkeling van het menselijk immuunsysteem en de rol hiervan in het beschermen van de gezondheid van de mens. Zo sprak zij over drie immuunsystemen van drie soorten mensen: de aardemens, de kosmische mens en de universele mens. Naast ons regulier bekende immuunsysteem voegde Sonia daar twee nieuwe immuunsystemen aan toe die verbonden zijn met het nieuwe type mens, de mens van de nieuwe tijd.

De aardemens, met zijn zeven chakra’s en zevenvoudig bewustzijn, heeft een immuunsysteem dat het lichaam beschermt tegen virussen en bacteriën, dat afgestorven cellen opruimt en de veroudering remt. Dit is het immuunsysteem zoals we het kennen.

Sonia voegde daar twee nieuwe immuunsystemen aan toe die verbonden zijn met het nieuwe type mens, de mens van de nieuwe tijd. Allereerst de kosmische mens, de mens van het Aquariustijdperk, met zijn dertien chakra’s en dertienvoudig bewustzijn. Deze bezit een veel complexer immuunsysteem. Dit immuunsysteem zorgt ervoor dat het lichaam de integratie van de kosmische energieën aan kan. Het beschermt tevens zijn zenuwstelsel en maakt hem weerbaarder tegen stralingsbelasting, etherbelasting, zelfs tegen de fall-out van karma. Het zorgt er ook voor dat allergieën en voedselintoleranties afnemen.

Daarnaast is er de universele mens, de mens die begonnen is de God in zichzelf aan te spreken. Hij heeft een nog hoger immuunsysteem nodig om de weer hogere eisen die aan zijn lichaam gesteld worden te kunnen dragen.
Dit boek biedt een handvat aan de mens die op zoek is naar een manier om zich te beschermen tegen de uitbraken van steeds weer nieuwe virusziekten en andere belasting. Daarnaast biedt het een handleiding voor het versterken van het immuunsysteem van de mens die de bewustwordingsweg en de weg van verlichting bewandelt, opdat zijn weg niet onnodig zwaar zal zijn.

Inclusief een meditatie-CD voor het versterken van het immuunsysteem.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.