Over dertien chakra’s gesproken

De chakra’s van de kosmische mens

Sonia Bos

Over dertien chakra’s gesproken

paperback/ gebrocheerd: € 15.95

ISBN: 978-90-75343-16-8, 95 blz., April 2018
Formaat: 21.0 (h) x 15.0 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 159 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

annotatie(s): Imprint: Sonia Bos

trefwoorden: spiritualiteit, chakraleer, dertienvoudig, Aquariustijdperk, genezende vermogens, bewustzijnsmutatie, kosmische mens, scheppende vermogens, ...

Dertienvoudige chakraleer Aquariustijdperk

Dit is een uniek boek over de dertien chakra’s. Dit boek introduceert de dertienvoudige chakraleer voor het Aquariustijdperk van de auteur die hier als eerste over is gaan spreken en schrijven. Het boek beschrijft hoe het uitbreiden van ons chakrasysteem en daarmee onze scheppende en genezende vermogens van ongekend belang is voor ons, voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het bevat totaal nieuwe inspiratie, die in geen enkel boek over de chakra's te vinden is.
De huidige literatuur gaat uit van de vissentijdperkmens met een zevenvoudig bewustzijn en zeven chakra’s. Met het inzetten van het Aquariustijdperk heeft zich echter een grote bewustzijnsmutatie voltrokken: in het menselijk bewustzijn is het goddelijk bewustzijn ontsloten. De Aquariusmens, ook wel de kosmische mens, die daardoor ontstond, heeft een dertienvoudig goddelijk bewustzijn en kent dertien chakra’s. De mens heeft er nu zes bewustzijnsgebieden bijgekregen en er zijn zes nieuwe chakra’s in hem geopend.
Zo is de kosmische mens ontstaan, die met zijn scheppende vermogens de universele taken die hij in het Aquariustijdperk mag verrichten, kan gaan vormgeven. In dat proces spelen zijn chakra’s een cruciale rol. De dertien scheppende krachten die via de chakra’s in de mens tot leven worden gebracht, kunnen door hem benut worden om de restschuld van zijn karma mee te transformeren, zijn lichamelijke en geestelijke gezondheid mee te verbeteren en zijn bewustzijn tot goddelijke hoogte te ontplooien.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.