Op weg naar Verlichting (met meditatie CD)

Het pad van verlichting van de mens in een nieuwe tijd

Sonia Bos

Op weg naar Verlichting (met meditatie CD)

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-75343-48-9, 243 blz., April 2018
Formaat: 21.0 (h) x 15.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 395 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

annotatie(s): Imprint: Sonia Bos

trefwoorden: spiritualiteit, lezingendrieluik, verlichting, bewustwording, Aquariustijdperk, God-zijn, liefde, eenheid, rust, harmonie

Lezingendrieluik over verlichting en bewustwording

Dit unieke boek over verlichting is bestemd voor ieder mens die heeft gekozen om zijn bewustwording aan te gaan. In dit lezingendrieluik wordt stap voor stap het pad van verlichting verklaard en aangezet, vanuit de visie van het Aquariustijdperk. De zeven fasen van verlichting worden o.a. toegelicht.

Werd in het Vissentijdperk de verlichting van de mens van hogerhand uit gegeven als een genade, in het Aquariustijdperk is verlichting toegankelijk voor elk mens en kan hij daar ook heel bewust naartoe werken. Deze nieuwe verlichte mens zal temidden van de realiteit van het leven staan, eraan deelnemen en daarnaast zeer hoge spirituele taken in het leven vervullen.
Al het leven wordt momenteel stevig in zijn fundamenten geschud. Oude structuren worden afgebroken en nieuwe opgebouwd. Dit geldt ook voor de innerlijke structuur van de mens, want daardoor kan de God in hem worden opengelegd.
Het boek bestaat uit drie delen. In het deel 'Zelfrespect' wordt belicht welke stappen u moet nemen om volledig goddelijk te worden. Verlichting begint namelijk met respect hebben voor uzelf en het God-zijn in u liefhebben en hoogachten. Betekende verlichting vroeger: overgave aan de goddelijke wil, nu betekent het: overgave aan de God in uzelf en erkennen: ik ben God, I Am.
In het deel 'Leren leven in overgave' wordt u duidelijk gemaakt hoe u kunt leren leven in overgave aan het God-zijn in u. Alleen van daaruit kunt u namelijk liefde, eenheid, rust en harmonie brengen in uw eigen leven en het leven om u heen.
In het laatste deel 'Verlichting' worden de zeven fasen van verlichting besproken. De moeilijkheden op deze weg worden onder de loep genomen en wordt het doel van verlichting toegelicht.
Het boek komt inclusief een meditatie-CD waarmee aspecten die in het boek zijn behandeld, bekrachtigd kunnen worden in onszelf.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.