Op weg naar de zon

Een weg naar hoger genezen

Sonia Bos

Op weg naar de zon

paperback/ gebrocheerd: € 13.95

ISBN: 978-90-75343-09-0, 157 blz., April 2018
Formaat: 25.5 (h) x 16.0 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 285 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

annotatie(s): imprint: Sonia Bos

trefwoorden: spiritualiteit, goddelijk hartcentrum, goddelijk bewustzijn, scheppingskracht, spirituele genezer, transformeren, Bron

De spirituele genezer wordt een universeel genezer

Met de intrede van het Aquariustijdperk opent het goddelijk hartcentrum zich. De spirituele genezer kan nu via zijn bewustzijn toegang krijgen tot het goddelijk bewustzijn en mag leren werken vanuit de scheppingskracht. Daarmee kan hij niet alleen de individuele mens zeer effectief bij zijn klachten en kwalen begeleiden, maar zal hij tevens het karma van de aarde en van alle overige levensvormen in de schepping kunnen transformeren. De spirituele genezer zal daardoor een universeel genezer worden. In verbinding met de Bron kan men niet alleen de individuele mens genezen, maar ook de maatschappij, het leven en de evolutie! Dit boek legt uit hoe je, innerlijk geleid, kunt doen.


De stap van spiritueel genezen naar genezen vanuit de innerlijke Bron is slechts klein. Om zijn nieuwe universele taken te kunnen verrichten, wordt ook een universele vorm van begeleiding aan de mens geïntroduceerd. In deze taken zal hij niet meer van buitenaf, via het mediumschap worden geleid, maar van binnenuit, via de innerlijke mystieke verbinding. In de innerlijke mystieke verbinding ontmoet hij de Meesters van Liefde en Wijsheid, de Christus en de Bron. Zij zullen, via de mens, de wereldtransformatie leiden.
In dit boek staat een meditatie beschreven hoe je je innerlijke leiding kunt gaan openen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.