Kinderen van deze tijd (met meditatie CD)

Hun levensdoelen en uitdagingen

Sonia Bos

Kinderen van deze tijd  (met meditatie CD)

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 978-90-75343-54-0, 231 blz., April 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Elikser

annotatie(s): Imprint: Sonia Bos

trefwoorden: spiritualiteit, Aquariustijdperk, Akasha,kinderen, doelen, achtergronden, problematiek, begeleiding, ouders, leerkrachten, hulpverleners

Handreikingen voor begeleiding Aquarius-kinderen

Sonia sprak en schreef regelmatig over de kinderen die gedurende het Aquariustijdperk naar de aarde komen. Er zijn in Nederland al veel publicaties over dit onderwerp verschenen, maar de informatie die Sonia Bos vanuit de Akasha ontving voegt er een dimensie aan toe. Er komen momenteel drie soorten kinderen naar de aarde, elk met hun eigen doelen, achtergronden en problematiek. De diepe inzichten en de praktische handreikingen van dit boek kunnen een basis geven voor iedereen die vanuit zijn rol in het leven of vanuit zijn beroep met deze kinderen te maken heeft.

Zij hebben verschillende doelstellingen om op aarde te realiseren, het tempo van hun levensfasen is verschillend en ook hun uitdagingen en valkuilen zijn over het algemeen ook niet gelijk.
Zij vragen allemaal om een juiste begeleiding, waardoor het voor ouders, leerkrachten en hulpverleners niet meer zo vanzelfsprekend is als in voorgaande tijden. Nieuwe methoden, technieken en gedragstherapieën zijn nodig, maar zijn vaak niet voldoende.
Gelukkig zijn via Sonia ook krachtige meditaties gegeven om op het diepste, niet bewuste niveau steun en genezing te kunnen geven. Wie er wil zijn voor Nieuwetijds- en Aquariuskinderen zal ook bereid moeten zijn om aan zijn eigen bewustwording te werken.
De meditaties uit het boek zijn op CD toegevoegd.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.