Houden van mijzelf en van het leven (met meditatie-CD)

Sonia Bos

Houden van mijzelf en van het leven (met meditatie-CD)

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 978-90-75343-50-2, 206 blz., April 2018
Formaat: 21.0 (h) x 15.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 339 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

annotatie(s): Imprint: Sonia Bos

trefwoorden: spiritualiteit, houden van, liefde, ontvangen, toelaten, zelfontkenning, schuld, angst, faalangst, levensessentie

Verdieping van de woorden 'houden van'

In dit boek zijn drie van Sonia's lezingen gebundeld die de zo bekende woorden ‘houden van‘ een verdiepte betekenis geven. Werkelijk houden van jezelf is misschien wel het moeilijkste dat er is. Want het betekent liefde kunnen ontvangen en toelaten tot in het diepst van je wezen. Gevoelens van zelfontkenning, schuld en (faal)angst sluiten je ervoor af. Het is dan ook essentieel om vrede te sluiten met jezelf. Het boek gaat vervolgens nog dieper en belicht hoe je komt tot je levensessentie en hoe je tenslotte schepper wordt van je eigen lot.

In het eerste deel Houden van mijzelf wordt uit de doeken gedaan hoe je dit kunt bereiken. Door de handvatten die u worden aangereikt, zult u vanuit een diepe acceptatie uw levensweg in liefde voor uzelf kunnen gaan.

Door te leren houden van jezelf kun je ook Leren houden van het leven. In het tweede deel wordt toegelicht hoe je vrede kunt sluiten met de dualiteit in de wereld. Dan zal je mee kunnen gaan met de stroom van het leven, die je zal leiden naar je levensessentie: het gaan van je kosmische weg. Door je kosmische taken aan te gaan, zal je je leven tot vervulling brengen.

In het derde deel Het leven als uitdaging worden de universele wetten, de opstandingswetten, van het Aquariustijdperk uitgelegd en bekrachtigd. Er wordt daarin verteld dat je de schepper van je eigen lot bent. Als je durft te leven volgens deze wetten zal het leven je uitdagen en je een nieuw perspectief bieden.

Indien je dat wilt, kun je de verandering in je leven daadwerkelijk bekrachtigen met behulp van de meditaties in dit boek, die op CD zijn bijgesloten.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.