Het kosmisch perspectief van de mens (met meditatie-CD)

Man, vrouw, homoseksualiteit en maatschappij

Sonia Bos

Het kosmisch perspectief van de mens (met meditatie-CD)

paperback/ gebrocheerd: € 9.95

ISBN: 978-90-75343-49-6, 149 blz., April 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Elikser

annotatie(s): Imprint: Sonia Bos

trefwoorden: spiritualiteit, rol, man, vrouw, homoseksualiteit, maatschappij, lezingen, bewustzijn, relatie, verandering

Lezingen over man, vrouw, homoseksualiteit

Dit boek is een drieluik van lezingen van Sonia, waarin eerst wordt ingegaan op de specifieke rol van de man en van de vrouw in de schepping, gevolgd door de specifieke rol van de homoseksuele mens. Met de komst van het Aquariustijdperk verandert de wereld en het bewustzijn van de mensheid in een hoog tempo. Daardoor veranderen niet alleen de man en de vrouw, maar ook hun relatie tot elkaar. Tevens geeft Sonia een spirituele belichting van homoseksualiteit en gaat in op de spirituele ontwikkelingsfasen van de homoseksuele mens (man en vrouw).

Er wordt in dit boek verklaard waarom in onze wereld van dualiteit de man en de vrouw een eigen taak hebben gekregen en hoe de yangkracht van de man en de yinkracht van de vrouw in de afgelopen tijdperken heeft doorgewerkt. De verschillen tussen man en vrouw worden kleiner, maar zij behouden een eigen, verdiepte taak die nader wordt toegelicht.
Met name in deze overgangstijd speelt de homoseksuele mens een belangrijk rol als omvormer.
Iedere lezing wordt gevolgd door een hoofdstuk met vragen en antwoorden over het thema, waardoor alle aspecten verder worden uitgediept.

Inclusief een CD met de meditaties die in het boek zijn opgenomen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.