De mens in het Aquariustijdperk

De kosmische mens

Sonia Bos

De mens in het Aquariustijdperk

paperback/ gebrocheerd: € 9.95

ISBN: 978-90-75343-15-1, 179 blz., April 2018
Formaat: 22.5 (h) x 16.0 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 344 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

annotatie(s): Imprint: Sonia Bos

trefwoorden: spiritualiteit, Aquariustijdperk, kosmische mens, veranderingen, waarheidsbevinding, keuzes, bewustwordingsweg, Transformatie

Grote veranderingen in het Aquariustijdperk

Het Aquariustijdperk is begonnen! Wij zijn hierdoor geroepen de grote veranderingen die het Aquariustijdperk met zich meebrengt te helpen realiseren. Het is een roerige tijd, die veel van ons vraagt. Een tijd van onthullingen, waarheidsbevinding en keuzes. Tegelijkertijd krijgen we nieuwe kosmische taken toebedeeld en vermogens tot onze beschikking. We hebben namelijk in ons bewustzijn een grote mutatie ondergaan: we hebben een dertienvoudig bewustzijn gekregen. We krijgen ook een nieuwe manier van bewustwording via de weg van de inzet van onze scheppende vermogens aangereikt.

We worden volledig toegespitst op dat wat we in het Aquariustijdperk nodig hebben om ons in onze nieuwe universele taken staande te houden. Gelijk met de bewustzijnsmutatie heeft de Aquariuszuivering ingezet, die het leven van karma bevrijden zal. De Aquariuszuivering uit zich bijvoorbeeld in de vorm maatschappelijke onrust, onthullingen over zaken die voorheen voor ons verborgen bleven, natuurrampen, economische crisis, maar ook een toenemende druk op ons persoonlijk leven en onze gezondheid. Dit noodzaakt ons de zojuist genoemde bewustwordingsweg, geënt op Transformatie, aan te gaan. Transformatie is namelijk het middel waarmee de door de zuivering aangezette uitwerking van karma geneutraliseerd kan worden, zonder dat dit in lijden hoeft te worden omgezet.

In dit boek wordt beschreven hoe de bewustwordingsweg van de mens in het Aquariustijdperk direct gekoppeld wordt aan ons scheppende vermogen tot Transformatie, dat we in onze dertienvoudig bewustzijn vinden. Wanneer we dit vermogen tot Transformatie aanspreken krijgen we tevens toegang tot zijn universele taken, die ons tot een werker voor het leven maken. Ook deze taken worden beschreven en in de context van het verloop van de evolutie geplaatst.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.