De grote plagen van het leven (met meditatie-CD)

Autisme, ADHD, Dyslexie

Sonia Bos

De grote plagen van het leven (met meditatie-CD)

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 978-90-75343-47-2, 159 blz., April 2018
Formaat: 21.0 (h) x 15.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 277 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

annotatie(s): Imprint: Sonia Bos

trefwoorden: spiritualiteit, lezingen, autisme, ADHD, dyslexie,stoornis, incarnatie, oertrauma’s

Lezingen over Autisme, ADHD, Dyslexie

In dit boek zijn de lezingen die Sonia heeft gegeven over autisme, ADHD en dyslexie samengebracht omdat ze alles te maken hebben met een stoornis in het proces van incarnatie. Omdat deze stoornissen in het Aquariustijdperk doorbroken kunnen worden, incarneren heel veel mensen op dit moment met dat doel. Daarom nemen autisme, ADHD en dyslexie hand over hand toe.

Sonia gaat op haar eigen unieke wijze in op de diepere spirituele oorzaken van deze stoornissen. Naast de diepere inzichten die Sonia aanreikt, draagt ze ook de oplossing aan voor deze problematiek.

Autisme, ADHD en dyslexie openbaren zich meestal vroeg in de kindertijd. Deze oorzaken zijn met name verbonden met het proces van incarnatie en de verschillende opgelopen oertrauma’s tijdens dit proces. Op dat niveau vind je uiteindelijk ook de oplossing en dit boek geeft daarin een uitleg en handreiking.

Hoeveel beter kunnen wij als ouder, grootouder, leerkracht of anderszins betrokkene op de problemen van deze kinderen of volwassenen inspelen als wij ons bewust zijn van de diepere spirituele oorzaken. En het weten dat we zelf ook aan de oplossing kunnen bijdragen via de kracht van onze geest, maakt dat we ons minder machteloos voelen.
Bij het boek is een CD bijgevoegd met de originele meditaties uit de lezingen waarmee je direct aan de slag kunt voor jezelf maar ook voor een ander die hiermee te maken heeft.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.