De genezer in het aquariustijdperk (met meditatie-cd)

Sonia Bos

De genezer in het aquariustijdperk (met meditatie-cd)

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-75343-52-6, 236 blz., March 2018
Formaat: 21.0 (h) x 15.0 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 385 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

annotatie(s): Imprint: Sonia Bos

trefwoorden: spiritualiteit, Aquariustijdperk, genezen, veranderingen, verbreding, menselijke geest, gezondheidszorg

Grote veranderingen op het gebied van genezen

In het Aquariustijdperk kan ieder mens een genezer zijn. Dit boek geeft inzicht in de grote veranderingen die op het gebied van genezen gaande zijn.
In dit boek wordt niet alleen uitgebreid aandacht besteed aan het genezen van ziekten bij de medemens. Eén van de grote veranderingen is namelijk de verbreding van het werkterrein tot het helen van alles wat leeft op aarde, tot aan de aarde zelf. Hierbij is de inzet van de geest van de mens het belangrijkste instrument. Daardoor is dit boek niet alleen bestemd voor mensen werkzaam in de gezondheidszorg en therapeuten, maar voor een ieder die het leven liefheeft. Iedereen kan een universeel genezer zijn.
Inclusief CD met geneesmeditaties.

De eerste gedachte gaat bij het woord genezer misschien uit naar het genezen van ziekten bij de medemens en in dit boek wordt hieraan ook uitgebreid aandacht besteed.
Maar één van de grote veranderingen is de verbreding van het werkterrein tot het helen van alles wat leeft op aarde, tot aan de aarde zelf. Daardoor is dit boek niet alleen bestemd voor mensen werkzaam in de gezondheidszorg, therapeuten en verzorgenden, maar voor een ieder die het leven liefheeft. Iedereen kan een universeel genezer zijn.
De tweede grote verandering is de inzet van de geest van de mens als het belangrijkste instrument van genezing. Met de komst van het Aquariustijdperk verandert de aardemens met een zevenvoudig bewustzijn in een kosmische mens met een dertienvoudig bewustzijn (en dertien chakra’s). Zijn mogelijkheden om te kunnen genezen zijn ongekend. Om de nieuwe mens in deze nieuwe taken te begeleiden zijn er symbolen vrijgegeven waarmee de helende energieën kunnen worden opgeroepen. Het werken hiermee wordt in de lezingen en bijlagen uitgelegd.
In een drietal meditaties (in het boek en op de bijgevoegde CD) wordt de lezer in bovengenoemde lezingen uitgenodigd en ondersteund om te gaan staan in zijn rol als genezer van alles wat leeft.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.