De juiste koers naar de jongste dag

Aad Hoogendam

De juiste koers naar de jongste dag

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 978-94-92575-95-1, 146 blz., March 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Calbona Uitgeverij

beschrijving

Samenvatting van mijn totale schrijven
Drie verschillende overtuigingen: monisme, dualisme en atheïsme
Het monisme is het filosofische standpunt die uitgaat dat de wereld enkel bestaat uit materie en energie, en dat de geest er deel van is.
Het dualisme is het filosofische standpunt die uitgaat van een verzameling visies over de relatie tussen de menselijke geest en de materie. Deze twee bestaan op zichzelf en zijn niet te scheiden tot één begrip.
De atheïsten zijn vrijdenkers. Zij laten zich uitsluitend door de rede, wetenschap en logica leiden.
De monisten behoren bij de persoonlijke gramstorige God, die de massa van de goddelijke kinderen voor eeuwig verloren laat gaan onder helse pijnen.
De dualisten behoren bij het goddelijke van de gehele kosmos met de naastenliefde, die alle goddelijke kinderen voor eeuwig behoud.
Voor de duidelijkheid, maar wel wat ongenuanceerd, bestaat de wereldbevolking uit monisten, dualisten en atheïsten.
Het gaat niet goed met de mensheid en de aarde doordat de mensheid de verkeerde levenskoers heeft gekozen zonder het goddelijke van de gehele kosmos, terwijl alle mensen, kinderen van het goddelijke zijn.
Het goddelijke heeft kosmische wetten gemaakt om de goddelijke kinderen op te voeden naar de naastenliefde voor elkaar. Om dit te realiseren zitten alle goddelijke kinderen in een reïncarnatiecyclus na hun geboorte tot de jongste dag, waarop alle goddelijke kinderen de volmaakte naastenliefde hebben bereikt. Dan is er de jongste dag met een heerlijkheid tot in eeuwigheid met de tweelingziel.

Aanvullende tekst voor het achterkaft kunt u vinden in hoofdstuk 15 in het eerste deel van dit boek!

De Doordenker

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.