Tussen hemel, ijs en aarde - herdruk

Carla Zijlstra

Tussen hemel, ijs en aarde - herdruk

paperback/ gebrocheerd: € 20.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-6365-027-4, 326 blz., January 2018
Formaat: 21.0 (h) x 14.7 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 514 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: Mart Smeets, sport, autobiografie, topsporter, schaatsen, carrière, leven, discipline, training, succes, teleurstelling

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

Biografie van schaatsster Carla Zijlstra

Hoe houd je de focus scherp op het ijs, de baan en de blokjes en hoe blijf je ook nog eens normaal vrouw als je traint als een man? In het autobiografische 'Tussen hemel, ijs en aarde' blikt Carla Zijlstra op een intrigerende manier terug op haar carrière als topsporter. Wat doe je, maar vooral wat doet het met je. Ze laat de lezer voelen hoe het is om creatieve naïeve gedrevenheid te vervangen door bijna masochistische discipline.

Dit boek gaat niet alleen over succes, maar ook over teleurstelling. Slikken, ademhalen en weer verder gaan, altijd maar weer verder gaan. Het gaat niet alleen over schaatsen maar ook over een leven daarnaast en erna. Hoe is het om gewoon als vrouw begeerd te worden en eens niet op techniek te hoeven letten, op ranglijsten te staan, hoe is het om zonder regels en conventies er gewoon te mogen zijn?


Zijlstra: "Ik wil je meenemen achterop mijn fiets en in de luwte van mijn slag. Door de bocht en op het rechte eind. Ik wil je vertellen hoe dat voelde, wat het met me deed en hoe het mijn verdere leven vorm gaf."

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Tussen hemel, ijs en aarde

paperback/ gebrocheerd: UITVERKOCHT!
Hoe houd je de focus scherp op het ijs, de baan en de blokjes en hoe blijf je ook nog eens normaal vrouw als je traint als een man? In ...

Meer boekennieuws op Facebook.