Van medicatie naar meditatie

Een krachtig elixer voor de nieuwe tijd

Michel Tomaello

Van medicatie naar meditatie

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-6365-017-5, 322 blz., December 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 481 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: spiritueel, gezondheid, zelfkennis, zelfontdekking, energie, eigen diamant, vorige incarnaties, barrières, meditatie

Hoe je het leven inspirerend kunt beïnvloeden

Jezelf leren kennen is het grootste cadeau dat je jezelf kunt schenken. Zelfkennis is de weg naar binnen. Zelfontdekking is de weg waarop je in contact kunt komen met de energie van de bron, de ziel of het goddelijke, van waaruit alles in manifestatie is gekomen. Het gruis van vorige incarnaties bedekt de ziel en versluiert het zicht op de ervaring van wie we in essentie zijn. Met andere woorden: je kunt door de overblijfselen van het verleden het stralende licht van je eigen diamant niet meer waarnemen.

Veel klachten en kwalen in lichaam en geest, variërend van een klein griepje tot het gevoel van chronische ontevredenheid over het leven zelf, beginnen met onnatuurlijke gedachtepatronen. Die zijn ontstaan in dit leven of in vorige incarnaties die tegen onze ware essentie indruisen.

Meditatie is het gereedschap waarmee je op ontspannen en ongedwongen wijze alle facetten van het leven op een krachtige, positieve en inspirerende wijze kunt beïnvloeden. Meditatie is een instrument waarmee je de grootste ziekte op aarde kunt overstijgen: onwetendheid, gebrek aan juiste kennis en wijsheid over wie je zelf van nature bent.

Dit boek draagt bij aan het oplossen van de mist van onwetendheid. Op heldere wijze wordt inzicht gegeven in de manier waarop we alle barrières kunnen wegnemen, zodat contact met de ziel mogelijk wordt. Het leven is te mooi om een gevangene te zijn van angst, ontevredenheid, lusteloosheid, ziekte of twijfel. Leer voorbij de muur van het verstand te stappen, zodat onwaarheden uit je leven verdwijnen en vreugde en inspiratie deze leegte voor altijd vullen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.