Het verscholen rijk 2 Ontketende visioenen

Ewout Storm van Leeuwen

Het verscholen rijk 2 Ontketende visioenen

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-72475-38-1, 458 blz., May 2018
Formaat: 23.0 (h) x 14.8 (b) x 4.0 (d) cm. Gewicht: 700 gram.

e-Boek (PDF): € 4.95

ISBN: 978-90-72475-43-5, 458 blz., May 2018

Uitgever: Boekencoöperatie

trefwoorden: nieuwe wereld polyamore bevrijding stad in de woestijn

beschrijving

Het visioen van Yurane, die door haar volk Orakel wordt genoemd. Spiralende auranevels en auraspikkels waaieren uit vanuit het silhouet van hun jonk, zeilend tussen de havenstad Ajudya en de delta van Doran.
Het reisgezelschap van Tom en Alante beweegt hemel en aarde. Eonen oude karmaverbindingen culmineren in een apotheose van onstuimige liefde, strijd en een nieuwe verbond tussen mensen en de zwemmers in de zee.

De tentenstad Alantis in het verscholen rijk wordt uitgebouwd tot een ruimhartig asiel voor bevrijde kinderslaafjes en een thuis voor jonge mensen op zoek naar een nieuw evenwicht tussen bezielde ecologie, economie en autonomie in saamhorigheid.
Sommige Reisgenoten hebben er hun doel bereikt en bouwen door aan de nieuwe stad. Tom en Alante ondernemen ettelijke expedities vanuit hun nieuwe woonplaats. Alante vindt haar herkomst en ontdekt dat haar toekomst belangrijker is dan haar verleden.

Om Doran wordt gevochten. Invasiemachten worden tegen elkaar uitgespeeld en het dievengilde treedt als triomfator in het daglicht. Tom treedt zijn Opponent tegemoet.
Er komen meer Gezanten samen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.