In den beginne

Aad Hoogendam

In den beginne

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 978-94-92575-74-6, 154 blz., October 2017

Uitgever: Calbona Uitgeverij

beschrijving

Dit is het achterkaft van mijn vijftiende boek. De eerste vier boekenzijn intussen vervallen. De elf andere boeken zijn mijn complete schrijven van het intussen glasheldere geestelijk levensverhaal van de juiste geloofsovertuiging. Het grootste deel van het levenspuzzelplaatje is intussen ook bewezen. Het grootste bewijs is geleverd door de ethica van Spinoza.

Spinoza is de grootste wetenschapper die uitgaat van het stoffelijke en het geestelijke van ons bestaan. Alle stellingen waar Spinoza vanuit gaat zijn intussen ook bewezen.

De geestelijke levenskoers is hiermee duidelijk en eenvoudig aangegeven naar de jongste dag, waarop wij worden herenigd met onze tweelingziel in het hemelse paradijs. Een ongekende heerlijkheid, waar wij ons geen voorstelling van kunnen maken, doordat het een goddelijke heerlijkheid is.

Het goddelijke van de gehele kosmos wordt door een massa van de wereldbevolking genegeerd. Zowel door de atheïsten als wel door de zogenaamde gelovigen die uitgaan van een persoonlijke gramstorige God, die niet bestaat volgens Spinoza.

De juiste levenskoers wordt voorkomen doordat de theorie van Darwin nieuw leven is ingeblazen door de atheïst Harari met zijn boek 'Sapiens', die ik in het vorige boek 'Naschrift' heb aangehaald en Dennett met zijn boek 'Van bacterie naar Bach en terug', staat in dit boek aangehaald.

Deze twee wetenschappers gaan alleen uit van het stoffelijke in de kosmos, waardoor zij met oogkleppen door het leven gaan en zodoende het geestelijke in de kosmos hen ontgaat.

De Doordenker

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.