Intiemer kunnen we niet

Het jaar 2016 van John Toxopeus

John Toxopeus

Intiemer kunnen we niet

gebonden: € 10.00 Tijdelijke prijs tot 1-8-2021, daarna € 20.16.

ISBN: 978-94-92513-05-2, 232 blz., September 2017
Formaat: 23.0 (h) x 17.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 600 gram.

Uitgever: HaEs producties

Dagboek van 2016

John Toxopeus verkent alle genres. Zijn dagboek is openhartig en zonder aanzien des persoons. Ook zichzelf ontziet hij niet zoals we dat kennen uit zijn eerdere werk. In dit dagboek vertelt hij over het schrijven dat hij dagelijks doet, zijn onzekerheden, successen en teleurstellingen. Zijn soms hemeltergende, maar ook stimulerende ervaringen met mensen en organisaties binnen en buiten de schrijverswereld en het boekenvak. Hij schrijft met humor over de ongemakken van het ouder worden en over het plezier dat hij beleeft aan culturele activiteiten van zijn woonplaats, de Vrijstad Vianen. En altijd is daar zijn liefde en begrip van en voor zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen en zijn passie voor een Amsterdamse voetbalclub.
Over zijn woonplaats Vianen, schreef hij vier hilarische verhalen, herkenbaar aan pagina’s in Vianen-blauw, de enige fictie in deze bundel.

John Toxopeus (Utrecht, 1946) studeerde psychologie en was lange tijd werkzaam als vakbondsbestuurder. Tientallen van zijn verhalen verschenen in Nederlandse en Vlaamse literaire tijdschriften

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.