Naschrift over het bestaan van het goddelijke van mijn schrijven

De doordenker

Naschrift over het bestaan van het goddelijke van  ...

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 978-94-92575-55-5, 158 blz., July 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 255 gram.

Uitgever: Calbona Uitgeverij

beschrijving

Het informatieblad van een embryo is geen tabula rasa, op het blad staat al aangegeven hoe groot de intelligentie is, die tijdens de reïncarnatiecyclus is opgebouwd, een bewezen bewijsvoering van Spinoza.
Onze geaardheid en karaktereigenschappen heeft de schepper ook al ingevuld en deze zijn tijdens de reïncarnatiecyclus verder ontwikkeld.
De tiendelige serie van Robbert Dijkgraaf gaat over the mind of the universe door wetenschappelijke denkers, scheppers, verkenners en zoekers, die een nieuwe schepping gaan maken.
Het gaat hier enkel om een stoffelijke schepping, genoemde wetenschappers hebben namelijk geen enkele kennis over het geestelijke.
En doordat de wetenschappelijke kennis over het Pentaquarkdeeltje nog niet is vastgesteld in een deeltjesversneller, ontbreekt ook de stoffelijke bases-kennis van de schepping in de natuur.
Indien de mensheid voor het goddelijke kiest kunnen alle grondwetten over de gehele aarde worden gestoeld op de naastenliefde. Dan kunnen uiteindelijk het vetorecht bij de nieuwe Verenigde Naties worden geschrapt en kunnen de oorlogsvoeringen worden gestopt, en daarmee kan dan ook worden gestopt met de oorlogsbewapening.
Dan komt de mogelijkheid in beeld om de Vijf Werelddelen met een goed-werkende waterhuishouding te voorzien, waardoor deze kunnen worden gecultiveerd tot volledige bewoning. Zie hiervoor het hoofdstuk over de wereldwaterhuishouding!
Uiteraard moeten we dan wel als mensen de mini-hakjes uit het zand halen.
En dan is de weg vrij voor een geestelijke levenskoers naar de jongste dag, de dag waarop we worden herenigd met onze tweelingziel in het hemelse paradijs. Een ongekende heerlijkheid, waar we ons geen voorstelling van kunnen maken omdat het een goddelijke heerlijkheid is.
Kom niet met de dooddoener: je bent te idealistisch!
Wij kunnen als mensheid zover komen met de hulp van het goddelijke. En waarom zou het goddelijke ons helpen?
Omdat het goddelijke ons daartoe heeft geschapen.
Heb vertrouwen in het goddelijke!

De Doordenker

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.