Groen leven doet je goed

praktisch jaarboek voor duurzaam geluk

Anna Maria van den Berg

Groen leven doet je goed

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-91557-31-6, geïllustreerd, 120 blz., November 2016
Formaat: 21.0 (h) x 21.0 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 400 gram.

Uitgever: A3 Boeken

illustrator: Ruzica Parsons

beschrijving

Groen leven is goed voor jou en voor Moeder Aarde en makkelijk in te passen in je – drukke – leven. In verbinding met de natuur boek je snel en eenvoudig positieve resultaten. Bovendien zul je merken dat je vaker het pad van je hart volgt.
Dit praktische jaarboek helpt je om groen leven op jouw eigen manier te ontdekken. Anna Maria van den Berg introduceert de zeven voordelen van groen leven:
Fitter met nieuwe energie
Lekkerder in je vel
Betere focus en concentratie
Meer rust en tijd voor jezelf
Meer plezier en voldoening
Wijzer over je natuurlijke ritme
Bewuster van je eigen kracht

Per voordeel geeft ze praktische informatie, inspirerende tips en laagdrempelige oefeningen om aan de slag te gaan. Je kunt er ook voor kiezen om volgens de seizoenen te werken of eerst met de bonusthema’s over stilstaan in het licht, je adem en gedachtekracht aan de slag te gaan. Welke manier je ook kiest, jij vindt jouw weg naar duurzaam geluk.
Anna Maria van den Berg geeft al vele jaren adviezen, workshops en trainingen op het gebied van natuur, voeding en gezondheid. Haar droom is mensen en de natuur dichter bij elkaar brengen, zodat we met ons allen meer kunnen ‘zijn’ in plaats van ‘doen’. In dit boek heeft ze veel ervaringen uit haar eigen privé en beroepsleven verwerkt en laat ze zien dat groen leven voor iedereen mogelijk is.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.