Atlantis Herrijst

Berend Warrink

Atlantis Herrijst

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8954-958-7, geïllustreerd, 316 blz., June 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 452 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: fantasy, draken, Ankh, verzonken Atlantis, telepathie, dromen, kristal, karma, kosmische wezens

Spannende spirituele roman over Atlantis

Marjolein (eind dertig, therapeute bij een asielzoekerscentrum) en Bob (ook eind dertig, piloot) krijgen via een telepathisch kanaal en via dromen contact met Akmon, ooit opperpriester van Atlantis. Hij laat hen ervaren dat de ondergang van het mythische continent, zo’n dertienduizend jaar geleden, afschuwelijk traumatisch is geweest. Zo erg, dat de angst en de haat van toen nog steeds voortwoekeren.
Eerst ontmoeten ze Ungor, de mentor van een karmaschool, die hen door middel van moeilijke spirituele opdrachten leert hoe ze de oude magische krachten kunnen stoppen, zodat Atlantis zonder herhaling van rampen kan herrijzen. De hoofdpersoon in Atlantis Herrijst ondergaat een enorm spiritueel groeiproces naar moed, liefde en positiviteit, juist door haar confrontatie met het oude karma. Ze gebruikt haar kinderen als lokaas om de Atlantische draak naar haar huis te lokken om hem daar tot verzoening te dwingen.
Atlantis is momenteel overal aanwezig: mythologische wezens, spiritualiteit en technologie. Maar ook het karma, de angst voor de ondergang, de magie en de duistere krachten. In deze spannende spirituele roman brengt Berend Warrink deze wereld heel dichtbij.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.