Het Ouijabord uit de kast

en de paragnost liegtdattiebarst

Nathalie Kriek

Het Ouijabord uit de kast

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8759-659-0, 256 blz., April 2017 UITVERKOCHT!

trefwoorden: medium ouijabord vrouw telegraaf nathalie kriek paragnost

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

Het ouijabord uit de kast

Nathalie Kriek - voormalig spiritiste - vertelt in dit boek hoe zij als kind opgroeide in een gezin waarin spiritisme de normaalste zaak van de wereld was. Haar opa van vaders kant was jarenlang voorzitter van een spiritistische vereniging waar het een komen en gaan was van bekende helderzienden en paragnosten.

Ook Kriek zelf was lange tijd werkzaam in de paranormale sector, maar naarmate zij ouder werd kon zij zich steeds minder vinden in de theorieën die haar met de paplepel waren ingegoten. Ze startte een grondig onderzoek naar het ontstaan, de opkomst en de ondergang van het spiritisme en deed hierbij een aanal zeer opmerkelijke ontdekkingen.

In dit boek onthult Kriek van A tot Z hoe, waar en wanneer het spiritisme is ontstaan, welke rol de befaamde illusionist Houdini hierin heeft gespeeld, waar het Ouijabord vandaan komt en van welke trucs paragnosten gebruik maken tijdens hun consulten en zaaloptredens.

Tevens worden paranormaal begaafde kinderen, paranormale hulplijnen en dito beurzen nader onder de loep genomen en komen onderwerpen als aura's, chakra's, tarotkaarten, fotoreadings, geesten, gidsen, bezetenheid, voorspellende dromen, ghosthunters en zwarte magie uitgebreid aan bod.

Kortom: Met dit boek heb je het complete receptenboek van 'de paragnost' in handen en komt na het lezen ervan het Ouijabord niet alleen figuurlijk, maar wellicht ook letterlijk uit de kast... om er urenlang plezier mee te hebben!

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Het Ouijabord uit de kast

paperback/ gebrocheerd: UITVERKOCHT!
Nathalie Kriek - voormalig spiritiste - vertelt in dit boek hoe zij als kind opgroeide in een gezin waarin spiritisme de normaalste zaak ...

Meer boekennieuws op Facebook.