Een zinvol geheim

wat planten mij vertellen

Dorine Haveman

Een zinvol geheim

paperback/ gebrocheerd: € 14.50

ISBN: 978-90-77408-46-9, 104 blz., September 2007
Formaat: 14.7 (h) x 10.5 (b) cm. Gewicht: 180 gram.

Uitgever: A3 Boeken

illustrator: Coor Muller

trefwoorden: planten, natuur, levensvragen, jeugdherinneringen, pentekeningen

beschrijving

Voor de verhalen in Een zinvol geheim putte therapeute Dorine Haveman uit haar eigen én het collectief geheugen. Antwoorden op levensvragen komen via beelden die planten haar geven. Vertellend leidt zij ons langs groen leven: nooit meer zullen we op dezelfde manier kijken naar dat plantje of die boom. Er gaat een nieuwe wereld open, een wereld die Coor Muller liefdevol voor ons heeft getekend.

“Lezend in Een zinvol geheim voelde ik mij opgenomen in een vertelling, die moeiteloos schakelt van kind naar volwassene. Het heeft iets te maken met het bewaren van onschuld in het omgaan met de werkelijkheid en het zijn in deze wereld. De betekenis van ouderen in het leven van een kind komt uit de verf in argeloos opduikende herinneringen. Mijn aandacht voor wat kinderen opmaken uit wat je ze vertelt of - vooral - in eigen gedrag laat zien, is door dit boek toegenomen.” Jac Vroemen, verteller en auteur.

Meer teksten en voorbeelden:

Een sterk positief gevoel blijft je bijVerzorgd boekje met mooie, sfeergevende pentekeningen.
De auteur verbindt... 
lees de hele tekstMagische ervaringen!In Een zinvol geheim worden vijftien planten uitgelicht waarmee de schrijfster... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.